Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Polițiștii bihoreni, implicați în proiectul „Noaptea Cercetătorilor 2018”

Vineri seara, la Universitatea din Oradea

Polițiștii bihoreni, implicați în proiectul „Noaptea Cercetătorilor 2018”

Polițiștii de prevenire bihoreni au fost alături de copii și la „Noaptea Cercetătorilor 2018".

Vineri, 28 septembrie a.c., în intervalul orar 17.00 - 22.00, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de polițiștii de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfăşurat o serie de activităţi preventive în cadrul Proiectului „Noaptea Cercetătorilor 2018".
Scopul proiectului este de a implica elevii în activităţi de cercetare în diferite domenii, care să îi orienteze spre alegerea unei cariere şi formarea unor personalităţi competitive.
În cadrul activităţilor care au fost desfăşurate în Sala Polivalentă a Universităţii Oradea, poliţiştii de prevenire bihoreni i-au implicat pe elevi şi studenţi în diverse activităţi cu caracter educativ - preventiv.
Activităţile preventive au fost structurate pe ateliere de lucru, participanţii fiind implicaţi în concursuri precum „Mesajul meu preventiv", „Prevenirea la cutie", „Atelierul de proiecte", „Ghiceşte indicatorul de circulaţie" - concurs cu premii pe linie de educaţie rutieră adresat elevilor din categoria de vârstă 7 - 14 ani sau concursul „Siguranţă pe Internet".
De asemenea, în cadrul evenimentului au avut loc proiecţii de filme cu caracter educativ - preventiv, iar cei implicaţi în activităţile realizate de poliţiştii bihoreni au fost recompensaţi cu diverse premii.
În cadrul evenimentului, poliţiştii de prevenire bihoreni au oferit participanţilor plinate cu recomandări preventive şi au discutat cu cei prezenţi pe diverse teme cu caracter preventiv.
Comisar de poliție Alina Dinu

Trimite email

luni, 27 mai 2019