Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Conferința științifică cu participare internațională ,,Simbioza educator-manager în contextul paradigmelor educaționale inovative”.

Astăzi și mâine, la Universitatea din Oradea,

Conferința științifică cu participare internațională ,,Simbioza educator-manager în contextul paradigmelor educaționale inovative”.

Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității din Oradea în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor organizează cu ocazia „Zilei Mondiale a Educației", în perioada 5-6 octombrie 2018, conferința științifică cu participare internațională ,,Simbioza educator-manager în contextul paradigmelor educaționale inovative".

Lucrările vor începe  vineri, 5 octombrie 2018, de la ora 12.00, în Aula Magna a Universității din Oradea.
Scopul conferinței este abordarea unor probleme actuale ale reformei învățământului și ale educației inovative, atât din perspectiva noilor tendințe educaționale, cât și sub auspiciile Centenarului Marii Uniri. Manifestarea se află la prima ediție, înscriindu-se în bogatul șir de manifestări științifice organizate de DPPD.
La eveniment sunt invitați să participe specialiști în științele educației, cadre didactice din mediul universitar, cadre didactice din mediul preuniversitar, manageri de instituții educative, inspectori școlari, studenți.  
Claudia Teodora Ignat

Trimite email

luni, 27 mai 2019