Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O nouă acțiune pentru sănătate, în parteneriat cu doamna dr. Olivia Ligia Burta

Parteneriatul pentru sănătate la ,,Oltea Doamna”

O nouă acțiune pentru sănătate, în parteneriat cu doamna dr. Olivia Ligia Burta

Doamna profesor Laura Ienei-David de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna" din Oradea a încheiat un nou acord de parteneriat cu doamna dr. Olivia Ligia Burta, medic-director la Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor, în cadrul proiectului ,,Donează ,,pasiune", alături de Rotaract şi Gajukid, organizatori principali.

Scopul acordului de parteneriat este colaborarea în proiectele comune, iar obiectivele colaborării:  promovarea comportamentului de sănătate, informarea și conştientizarea respectului față de viață, inclusiv prin donarea de sânge.
„Viața, văzută ,,prin ochi de copil"
Una dintre activitățile proiectului s-a numit „Viața, văzută ,,prin ochi de copil" și s-a desfășurat la Cetatea Oradea, la sfârșitul lunii septembrie 2018.
Elevii doamnei profesor Laura Ienei-David au desenat așa cum văd ei viața... cu bune și cu rele, cu mai multe exemple de bune practici, împreună și alături de prietenii lor polițiștii, de doamna doctor și de alți prieteni profesori, între care Rodica Balog, de la Grădinița Nr. 16, structura școlii noastre.
Prof. Laura Ienei-David

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019