Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Vineri, la Arena ,,Antonio Alexe”din Oradea, la Aleșd și la Beiuș

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă, respectiv absolvenților.

Pe data de 19 octombrie 2018, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care se va organiza în trei localități:  Oradea, Aleșd și Beiuș.
La Oradea vor fi prezenți 58 de angajatori, la Aleșd 8 angajatori, iar  la Beiuș 4, care vor oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un total de 1.425 de locuri de muncă, dintre care 237 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.
,,Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă".
În cadrul Bursei din 19 octombrie, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.
Békési Csaba
director  executiv

Trimite email

luni, 9 decembrie 2019