Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Rotary Club Oradea 1113 a sărbătorit Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini

Luni,

Rotary Club Oradea 1113 a sărbătorit Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini

Luni, 15 octombrie 2018, Rotary Club Oradea 1113 a sărbătorit Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini, împreună cu Școala Gimnazială din Călățea, comuna Aștileu.

Pentru a marca această zi, Rotary Club Oradea 1113 a derulat atelierul educativ privind spălatul corect pe mâini și utilizarea raţională a apei, acțiune care face parte din  proiectul ,,Mâini curate, copii sănătoși". Invitatul special a fost actorul orădean Sebastian Lupu care le-a vorbit  copiilor despre importanța acestui obicei și le-a predat instrucțiuni de spălare a mâinilor. Aceste simple gesturi efectuate corect pot preveni diverse boli grave, printre care și hepatita A. Fiecare copil a primit câte un săpun Rotary cu instrucțiunile predate imprimate pe cutie.
După terminarea atelierului, membrii Rotary Club Oradea 1113 au mers la Școala Generală din comuna Aștileu unde au inaugurat prima toaletă amenajată din proiectul ,,Toalete ca la carte". Proiectul își propune să amenajeze grupuri sanitare în mediul rural, conforme cu standardele de igienă în vigoare. Lucrările de amenajare a toaletei au fost realizate cu sprijinul companiei Holcim și Primăria comunei Aștileu.
Lavinia Delcea
președinte
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Rotary Club Oradea 1113 a sărbătorit Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 15 august 2020