Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

E universul copiilor, duminică, la ERA Park!

Jocuri și concursuri

E universul copiilor, duminică, la ERA Park!

Zilele lui iunie au fugit demult, dar ERA Park Oradea sărbătorește, din nou, ziua copiilor!

Centrul comercial din Calea Aradului găzduiește, în această duminică (21 octombrie 2018), universul copiilor, un mini festival dedicat celor mici și părinților lor, care sunt invitați să petreacă o zi minunată în familie!
„Universul copiilor" se va desfășura sub cupola ERA, pe parcursul întregii zile, reunind o droaie de activități în cadrul cărora cei mici nu doar că se vor juca și se vor distra, dar vor și învăța lucruri folositoare în același timp!
Jocuri și concursuri
Startul festivalului se va da la ora 11, când oaspeții sunt invitați la Teatru Interactiv cu Scufița Roșie. Binecunoscuta poveste se va transforma într-un spectacol captivant, cu suișuri și coborâșuri, cu lacrimi și zâmbete, dar mai ales cu multe năzdrăvănii din care până și cei mai mici dintre spectatori vor putea trage învățăminte.
Între orele 12 și 13, pasionații vor putea lua parte la un atelier de magie fascinant, cu trucuri ce vor presăra bucurie și entuziasm între cei prezenți, pentru ca mai apoi, în intervalul orar 13 - 16, doritorii să se întreacă și în iscusință, în cadrul unui concurs distractiv. Sub cupolă vor fi amenajate cinci stații de jocuri interactive pe care prichindeii trebuie să le ducă la bun sfârșit, pentru ca la final să fie răsplătiți cu diverse premii.
Cei mai curajoși vor fi îndemnați să participe, între orele 16 și 20, și la un campionat de joacă, Hocus Pocus, cu cinci probe simpatice, la sfârșitul cărora cei mai buni vor fi premiaţi. Într-o atmosferă încărcată cu veselie, competiția îi va stimula pe pitici și pe părinții lor să comunice mai bine în echipă, dezvoltând concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și, mai ales, încrederea în sine a micilor eroi.
Facepaintig și minigolf!
Un moment aparte al zilei de duminică va fi, între orele 15 și 16, cel oferit de Statuile Roz. Este vorba despre un spectacol prin care prichindeii vor învăța povești de viață cu ajutorul unor tablouri vivante create de actori special costumați. Ineditele personaje îi vor ține cu sufletul la gură pe cei mici, dar și pe adulți, în special pe iubitorii de artă teatrală neconvențională.
Bineînțeles, nu vor lipsi picturile pe față și show-urile cu baloane modelate (între orele 16 și 19), dar nici sesiunile de minigolf, „sportul regilor", între orele 17 și 19.
Tot între orele 16 și 20, creativitatea participanților va fi testată în Imagination Playground, un joc uriaș de construit, de fapt un sistem de joacă format din diverse echipamente precum tobogane, leagăne sau locuri de cățărat. Cu dibăcie și dăruire, copiii vor fi îndemnați să-și alcătuiască propriul spaţiu de joacă, folosindu-se inclusiv de forme geometrice. Pe lângă faptul că e distractiv, Imagination Playground are menirea să dezvolte mai ales motricitatea grosieră a copiilor, dar și abilităţile cognitive, sociale, sentimentale şi intelectuale ale participanților.
După cum se vede, deci, ziua va fi super distractivă, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.
Singura condiție, la intrare: cheful de joacă și voia bună!
Andrea Stan

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019