Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colocviul ,,Reviste centenare”

Revista ,,Familia” organizează joi și vineri

Colocviul ,,Reviste centenare”

Revista de cultură ,,Familia" organizează joi, 25 octombrie 2018, între orele 17.00-19.00, la sala mare a Primăriei Oradea, colocviul ,,Reviste centenare"(,,Familia", ,,Convorbiri literare", ,,Viața românească", ,,Ramuri" și ,,Vatra") la Centenarul Marii Uniri.

Vineri, 26 octombrie, între orele 10.00  - 12.00, la Muzeul Memorial ,,Iosif Vulcan", se va continua cu vernisajul expoziției ,,Cartea și presa în județele graniței de vest în slujba Unirii", proiect al Fundației Poesis.
Cea de-a treia activitate este programată între orele 17.00-19.00, în Pasajul Vulturul Negru: ,,Lectură poetică", secvență specială cu tineri poeți invitați de ,,Familia".   
Manifestările se desfășoară sub egida Guvernului României - Ministerul Culturii și Identității Naționale și Uniunea Scriitorilor din România, în organizarea Revistei de cultură ,,Familia", cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea.
Ovidiu Dan

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)