Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Halloween-ul, văzut prin ochi de copil”

La Grădinița Nr. 5 din Oradea

,,Halloween-ul, văzut prin ochi de copil”

La Grădinița Nr. 5 Oradea (structură a Liceului Teoretic German ,,Friedrich Schiller", director, prof. Ungur Nicolae Marcel), copiii din grupa ciupercuțelor (îndrumați de prof. Hardău Florina şi Flore Gabriela) au organizat o activitate deosebită, menită să marcheze sărbătoarea Hallowen-ului.

Am ales să organizam această activitate în stil copilăresc, fără a vorbi despre personaje negative.
Pentru început am discutat despre semnificaţia acestei zile, am confecţionat pe urmă un felinar în formă de dovleac, care să ne lumineze drumul de-acasă la grădiniţă, în serile de iarnă. Parada costumelor a fost punctul culminant al activităţii; în cadrul acesteia copiii nu numai că au ,,defilat'' pe podiumul pregătit în sala de grupă, ci fiecare a trebuit să îşi descrie costumaţia şi să spună care este motivul alegerii acestuia.
Am pregătit un candybar cu simboluri specifice Halloween-ului şi bineînţeles cu mult iubitele dulciuri, pe care copiii le-au savurat cu bucurie. Nelipsit de la acest mic festin a fost dovleacul copt, pregătit cu mult drag pentru copii.
Am decorat pe urmă câţiva dovleci şi am şi dansat, cum îi stă bine unei petreceri.
În final fiecare copil a primit o diplomă, o decoraţiune şi surpriza cea mare a constat într-o pinata tot sub formă de dovleac pe care ei au trebuit să o spargă pentru ca să vadă surprizele din interior.
A fost o activitate  reușită, organizată cu ajutorul părinţilor din grupa noastră, care răspund prompt la toate nevoile noastre.
Prof. Hardău Florina
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Halloween-ul, văzut prin ochi de copil”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 aprilie 2020