Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Zile frumoase de toamnă, la Șuncuiuș

Mai vrem, cât de des, ,,Școala altfel”!

Zile frumoase de toamnă, la Șuncuiuș

Ultimele două zile din săptămâna ,,Școala altfel" (joi și vineri, 11-12 oct. 2018), noi, elevii clasei a VII-a B, de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna" din Oradea, le-am petrecut la Șuncuiuș.

Însoțiți de doamna dirigintă, prof. Iosa Ana, am trăit intens, momente de neuitat în zona turistică specială de la Șuncuiuș, cu peisaj montan de înălțime medie, unde Crișul Repede curge limpede cu un curs jucăuș, printre stânci și arbori cu coroane încă pline de frunze verzi, galbene și arămii. Vremea a ținut cu noi, fiind cald ca vara, dar cu diminețile și serile răcoroase. Cazarea și masa au fost la superlativ, iar programul zilnic, gazdele (de la Ferma lui Vlad, Via Ferrata Montana) și antrenorii, la înălțime.
Ne-am jucat, am râs, am învățat lucruri noi, ne-am verificat curajul și îndemânarea, ne-am descoperit pe noi înșine și pe colegii noștri; am cunoscut locuri noi, ne-am plimbat cu trenul (unii pentru prima dată), și am exersat încă o dată traiul împreună, respectându-ne unii pe alții. Am avut parte de momente speciale: cățărare pe munte, vizitarea peșterilor Vadu Crișului, Unguru Mare și Peștera Vântului.
În această ,,Săptămână altfel" am învățat și am crescut cât în 10-15 zile de școală obișnuite. Și asta, pentru că nu am mai fost stresați de sonerie și de catalog; pentru că ne-am simțit liberi și fericiți.
Mai vrem, cât de des, o astfel de ,,școală" cu activități atractive și deosebite. Poate ne aude Ministerul Educației Naționale!
Elevii clasei a VII-a B
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Zile frumoase de toamnă, la Șuncuiuș.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019