Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Poveste de iarnă…

La Școala cu clasele I-VIII “Miron Pompiliu” din Ștei

Poveste de iarnă…

Luni, 15 decembrie 2008, elevii și părinții clasei a IV-a D, de la Școala cu clasele I-VIII „Miron Pompiliu” din Ștei (județul Bihor), îndrumați de doamna învățătoare, inst. Liana Moza-Becheanu, au fost eroii principali într-o minunată „Poveste de iarnă...”

 Clopoței, steluțe, oameni de zăpadă, moși crăciuni au transformat clasa într-un tărâm fermecat de basm. Prima parte a poveștii s-a îmbrăcat cu frumusețile și podoabele iernii prin compuneri, poezii, ghicitori, expresii frumoase, texte și legende despre brad și ghirlande, toate șoptite de cei 18 „fulgi de zăpadă” din clasa a IV-a D. Podul de gheață a fost spart de talentul, maiestria și îndemânarea mâinilor care au realizat frumoasele tablouri. Momentul a fost cu atât mai interesant cu cât echipele care  s-au întrecut în realizarea peisajelor de iarnă au fost formate din părinți și copii.
Dar și finalul a fost pe măsură. Expoziția realizată la tablă a declanșat o adevărată licitație de vânzare a compozițiilor plastice, dându-i astfel o mână de ajutor Moșului pentru a umple desaga cu daruri pentru copii. (Liana M.)

Trimite email

vineri, 23 august 2019