Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Școala Gimnazială Nr. 1 din Sîmbăta a fost sărbătorită Ziua Armatei Române

25 Octombrie - Ziua Armatei Române

La Școala Gimnazială Nr. 1 din Sîmbăta a fost sărbătorită Ziua Armatei Române

Joi, 25 octombrie 2018, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Sîmbăta, s-a organizat o activitate festivă pentru a cinsti memoria ostașilor români care s-au jertfit pentru patria străbună.

În cadrul programul au fost oferite elevilor informații despre importanța zilei, despre luptele de eliberare duse de Armata Română pe frontul de luptă. S-a intonat Imnul tării noastre și a fost subliniată semnificația zilei de 25 octombrie.  Programul artistic ce a urmat a cuprins un recital de poezii și cântece cu mesaj special pentru cinstirea eroilor neamului căzuți pentru apărarea gliei strămoșești. Considerăm manifestarea  o reușită, scopul fiind realizat prin obiectivele propuse pentru marcarea Zilei Armatei Române.
Lavinia Haidu

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)