Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vă invităm la Festivalul EzotericFest de la Timișoara

În perioada 8 - 11 noiembrie

Vă invităm la Festivalul EzotericFest de la Timișoara

În perioada 8 - 11 noiembrie 2018, la Casa Tineretului din Timişoara (Str. Aries Nr. 19) va avea loc cea de-a XXI-a ediție a EzotericFest, cu program zilnic între orele 10.00 și 21.00.

Vă invităm la expoziții, demonstrații, conferințe, workshopuri, lansări, târg de produse bio, științe și terapii spirituale, un târg de carte, cosmetice, bijuterii, cristale, artizanat, apicole, uleiuri, pietre, consultații, cursuri, consiliere astrologie, tarot, fotografierea aurei, bucătărie vegetariană, produse naturale, bio, muzică, dans, concerte, spectacole, videoproiecții...
Vedeți mai multe pe www.ezotericfest.ro
Evenimentul este organizat de Expo Timişoara Internaţional şi Asociaţia Geea Life şi promovează pe parcursul celor patru zile alternative spirituale pentru o viaţă mai sănătoasă şi echilibrată; pentru că EzotericFest înseamnă Spiritualitate - Longevitate - Sănătate.
Biletul de intrare costă 5 lei pe zi de persoană (cu acces toată ziua la expoziții și în sălile de conferințe...).
Marcel Doroş

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)