Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Astăzi, va avea loc inaugurarea Centrului de zi pentru copii ,,Consiliaris

Proiectul este finanțat prin programul Bursa Talentelor

Astăzi, va avea loc inaugurarea Centrului de zi pentru copii ,,Consiliaris

Astăzi (vineri, 23 noiembrie 2018, de la ora 16.00), va avea loc inaugurarea Centrului de zi pentru copii ,,Consiliaris".

Familia în care unul dintre părinți se îmbolnăvește de cancer e adeseori copleşită de cheltuieli şi cu atenţia concentrată asupra nevoilor bolnavului din casă, fiind în dificultate de a mai oferi aceeași grijă pentru toate nevoile copiilor din familie. Centrul de zi pentru copii ,,Consiliaris" vine în întâmpinarea nevoilor acestor familii, funcționând în regim after-school. Va avea ca beneficiari 20 de copii din clasele I-VIII, de pe raza municipiului Oradea, care au un părinte cu afecțiuni oncologice.
În cadrul programului, elevii vor beneficia de ajutor zilnic la teme, activități ocupaționale și terapeutice, o masă de prânz, dar mai ales de grija voluntarilor asociației.
Înscrierea beneficiarilor se poate face la numerele de telefon: 0732 403 464 sau 0742 023 047.
Proiectul ,,Centru de zi pentru copii Consiliaris" este derulat de Asociația Consiliaris, finanțat prin programul Bursa Talentelor al Fundației Comunitare Oradea.
Sponsorii care au susținut proiectul sunt: Selina Grup (companie care a sponsorizat renovarea spațiului Centrului), Vernicolor, Plexus, Eltex Recycling, Qubiz, Celestica România, PGS Sofa & CO, Holcim România, VPK Packaging, Rotaract, Eco Bihor, Consult Center și alți donatori individuali.
Roxana Trifa

Trimite email

marţi, 10 decembrie 2019