Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dăruim din suflet

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”

Dăruim din suflet

Săptămâna 19-23 noiembrie 2018 - „Săptămâna legumelor și a fructelor donate" din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară a adus momente minunate pentru elevii Școlii Gimnaziale „Georgiu Popa" din Cîmpani.

De câteva zile, elevii și preșcolarii noștri, plini de entuziasm, au adunat legume și fructe pentru a le dona Centrului pentru persoane vârstnice Băița unde sunt îngrijiți peste 70 de bătrâni. În aceste zile elevii, preșcolarii și dascălii au învățat ce înseamnă să fii sensibil la nevoile celor din jur, au învățat că trebuie să dăruiască celor aflați în nevoi. Astfel, am intenţionat să consolidăm copiilor abilităţile de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate mai bună, unită şi solidară în care să conteze calități precum implicarea, angajamentul, responsabilitatea.
Elevi ai claselor a VI-a, a VII-a,  și a VIII-a, însoțiți de doamna director Alexandra Boldor și doamna profesor Corina Petruse au adus zâmbete pe fețele bătrânilor atunci când le-au oferit câte un fruct din cele donate, iar apoi i-au încântat cu melodii clasice românești, aducându-le aminte de sărbătoarea Centenarului Marii Unirii pe care urmează să o întâmpinăm peste câteva zile.
Bucuria tuturor a fost evidentă, la cei bătrâni, pentru că s-au bucurat de darurile primite și pentru că și-au amintit de tinerețile de mult apuse prin melodiile auzite, la cei mici, pentru că au dăruit din suflet.
„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești" afirma Maica Tereza, și noi credem că dragostea cu care am dăruit a fost simțită și bătrânii au răspuns pozitiv sentimentului nostru.
Director,
Alexandra Boldor
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Dăruim din suflet

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019