Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cercul pedagogic la nivelul învățământului primar

La Școala Gimnazială Nr. 16 din Oradea

Cercul pedagogic la nivelul învățământului primar

Cercul pedagogic desfășurat la nivelul învățământului primar, din data de 29 noiembrie 2018, a avut ca temă de dezbatere „Metode moderne utilizate în demersul didactic".

,,Tema nu constituie o noutate, dar colegele învățătoare de la clasele a IV-a de la Școala Gimnazială Nr. 16 din Oradea, prin activitățile prezentate, au reușit să pună în lumină astfel de metode care aduc plusvaloare demersului didactic. Activitățile desfășurate la clasă, prezentate prin imagini filmate sau poze, au surprins metode care antrenează copiii în munca individuală, cât și-n cea prin cooperare, cum ar fi: „Copacul ideilor" (învățătoare Luca Otilia), „Metoda FRISCO" (învățătoare Hirțe Mariana), „SINELG" (învățătoare Torjoc Florica) și „Metoda predării/învățării reciproce" (învățătoare Zsizsnovszky Ioana).
În cea de-a doua parte a activității, învățătorii prezenți, grupați pe ateliere, au scos în evidență valențele metodei „Arborele lui Sapiro".
Reușita acțiune derulată cu ocazia Cercului pedagogic de către învățătorii de la această școală a fost completată de imaginile prezente în fiecare clasă, care evidențiau bucuria sărbătoririi Centenarului prin activități deosebite cu elevii", ne-a declarat responsabilul de cerc pedagogic de la nivelul claselor a IV-a, doamna profesor dr. Maria Donca.
Ovidiu Dan
În Galeria foto, vă prezentăm imagini și de la Cercul pedagogic desfășurat la CSEI ,,Orizont".
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Cercul pedagogic la nivelul învățământului primar

 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019