Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Fă și tu un copil fericit – de Crăciun!”

Târg de Crăciun în scop caritabil

,,Fă și tu un copil fericit – de Crăciun!”

Cu bucurie în suflete, cuprinși de magia Crăciunului, elevii claselor a X-a C și a XI-a D de la Colegiul Național ,,Teodor Neș" din Salonta, au muncit timp de o lună, chiar și în timpul unei excursii, pentru a-și etala talentul de artiști - au creat adevărate opere de artă.

Sub bagheta de profesionist a dnei prof. Oana Moldovan, au folosit diferite tehnici de înfrumusețare a unor simple discuri de sticlă și a unor pahare, acestea devenind adevărate bijuterii artistice, prin metodele folosite - tehnica vitraliului, tehnica șervețelului și pictură liberă.
Îndemnați de rezultatele obținute, au decis, joi, 13 decembrie 2018, să-și expună colecția în fața Primăriei Municipiului Salonta, cu scop caritabil. Conform deciziei lor, o mare parte din banii obținuți din vânzarea acestor articole, vor fi donați unor copii nevoiași.
Dăruiește din darul tău!
Acesta este, de altfel, scopul acțiunilor de Crăciun! Dăruiește din darul tău!
Echipa de elevi, împreună cu dna prof. Oana Alexandrina Moldovan, aduc mulțumiri dlui primar Török Lászó și dlui director Trăncău Vasile, pentru condițiile create în scopul fructificării muncii lor.
Totodată, este apreciată contribuția dnei Luminița Cotuț, reprezentantul părinților clasei a X C, pentru permanenta preocupare în interesul educației copiilor.
Cristian Butcă
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: ,,Fă și tu un copil fericit – de Crăciun!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020