Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul ,,SAFE BORDER, SAFER LIFE”

Promovarea cooperării transfrontaliere între cetățeni și instituții,

Proiectul ,,SAFE BORDER, SAFER LIFE”

Instituția Prefectului Județului Bihor, lider de proiect, în colaborare cu Căpitănia de Poliție a Județului Hajdu - Bihar, Ungaria, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea și Inspectoratul de Poliție Județean Bihor anunţă începutul implementării proiectului european ROHU 183 ,,SAFE BORDER, SAFER LIFE", ca urmare a încheierii contractului de finanțare nr. 150471 / 14.12.2018.

Proiectul ,,SAFE BORDER, SAFER LIFE" este finanţat de Uniunea Europeană, prin Programul Interreg VA Romania - Ungaria, pe Axa Prioritară 6 - Promovarea cooperării transfrontaliere între cetățeni și instituții, Prioritatea de Investiții 11 b - Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a  părților interesate și o administrație publică eficientă, prin promovarea cooperării juridice și administrative și a cooperării între cetățeni și instituții.
Bugetul proiectului este de 287.904,85 EUR.
Perioada de implementare este de 18 luni.
Obiectivul proiectului este crearea unui cadru de cooperare inter - instituțională transfrontalieră în zona Bihor - Hajdu Bihar pentru un mai bun management integrat al migrației. Proiectul va îmbunătăți capacitatea administrativă a instituțiilor partenere în managementul frontierei și ordine publică, oferind noi informații despre migrație și impactul în zonă al acestui fenomen.
manager  proiect
Ion Iulius Delorean, subprefect
Instituția Prefectului județului Bihor
 
Viață mai sigură, cu frontiere sigure
Biztonságos határok, biztonságosabb élet
Safe Border, Safer Life
Programul Interreg V-A România-Ungaria este destinat finanţării unor proiecte comune româno-ungare, care abordează nevoi identificate pe tenabilă a zonei eligibile. Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Satu Mare, Bihor, Arad şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Békés şi Csongrád pe partea ungară a acesteia.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene

Trimite email

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!