Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Crăciun în suflet și din suflet de copil

Proiectul local ,,Zâmbete frumoase, inimi luminoase”

Crăciun în suflet și din suflet de copil

E plăcut să primești daruri, dar e cu mult mai minunat atunci când dăruiești. Îndemnați de aceste gânduri, copiii din grupele mijlocie B - ed. Derban Florentina și Roman Anca și mare D - ed. Popa Ana și Ulici Sanda, de la Grădinița Nr. 54 din Oradea (director, prof. Ioana Ruge), au pregătit cu emoție și bucurie cadouri pentru copiii de la Grădinița din Rontău (educatoare, Morna Anca și Șerban Florina).

Acțiunea înscrisă în calendarul activităților desfășurate în cadrul proiectului local ,,Zâmbete frumoase, inimi luminoase", inițiat de către cele două grupe de la Grădinița Nr. 54, în colaborare cu Grădinița din Rontău, se află la a treia ediție.
Cadourile au fost pregătite acasă împreună cu părinții, dar cel mai important obiect a fost o jucărie care le aparținea și la care au renunțat pentru un copil ai cărui părinți nu au posibilitatea să le cumpere jucării.
Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de Crăciun, copiii, împreună cu educatoarele, au colindat: ,,Astăzi s-a născut Hristos" și ,,Domn, Domn să-nălțăm".
Cu inimile pline de bucurie, ne-am întors la grădiniță, unde ne-a așteptat o mare surpriză: Moșul cel darnic și bun, care, în lipsa noastră, trecuse deja pe la celelalte grupe, iar acum era rândul nostru!
Sanda Ulici
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Crăciun în suflet și din suflet de copil

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 3 aprilie 2020