Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!

La cumpăna dintre ani, ne-am aflat la Rugăciune

Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!

Potrivit bunelor rânduieli, la cumpăna dintre ani (luni, 31 decembrie 2018, după ora 23.45), credincioși din Parohia Sf. Apostol Andrei din Oradea au umplut Biserica Ortodoxă Sf. Apostol Andrei pentru Rugăciune, să mulțumească bunului Dumnezeu și Maicii Domnului pentru binefacerile ce le-a revărsat asupra credincioșilor în anul mântuirii 2018.

La Rugăciune, alături de părinții parohi, părintele vicar Vasile Bota și părintele dr. Ion Alexandru Mizgan, dimpreună cu părintele diacon Mihai Dragoș, a participat și părintele Florin Jurcă, preotul Maternității Oradea.
Din Evanghelia după Marcu, aveam să aflăm ce le-a spus Domnul ucenicilor Săi: ,,Toate câte cereți când vă rugați să credeți că le veți lua și le veți avea. Iar când stați de vă rugați, iertați orice aveți împotriva cuiva pentru ca și Tatăl vostru cel din ceruri să vă ierte vouă greșelile voastre. Iar dacă voi nu veți ierta, nici Tatăl vostru cel din ceruri nu vă va ierta vouă greșelile voastre".
În cuvântul de învățătură, părintele vicar Vasile Bota avea să sublinieze mesajul Rugăciunii: ,,În fiecare Sfântă Liturghie, noi îi suntem recunoscători și mulțumitori lui Dumnezeu. Și îi mulțumim pentru toate cele văzute și nevăzute, pentru cele știute și neștiute de noi, dar știute de Dumnezeu. Am ales ca la cumpăna dintre ani, să-I mulțumim lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru toate binefacerile ce le-a revărsat în anul mântuirii 2018. La cumpăna dintre ani, ne dăm seama mai mult că suntem trecători. Ne dăm seama mai mult că viața aceasta nu este altceva decât o pregătire pentru veșnicie. De aceea îi cerem lui Dumnezeu toată viața noastră mila Sa cea nemăsurată să ne însoțească în această viață și să ne bucurăm de darurile Sale cele bogate pe care le revarsă prin sfintele taine, în mod special, în viața noastră, a fiecăruia".  
Moise-Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 28 ianuarie 2020