Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Crăciunul este magica sărbătoare care aduce familia laolaltă, împărtășind bucurii, zâmbete, visuri ...

Clasa a IV-a A (,,Iosif Vulcan”): ,,Suntem o familie!”

Crăciunul este magica sărbătoare care aduce familia laolaltă, împărtășind bucurii, zâmbete, visuri ...

Uneori, această bucurie ne cuprinde mai devreme. Așa s-a întâmplat și în „Familia clasei a IV-a A" de la Colegiul Național „Iosif Vulcan" din Oradea, pe data de 21 decembrie 2018, când s-au adunat părinți, bunici și copii, alături de dăscălița lor, Maria Donca.

Emoția colindelor a fost împletită cu nostalgia „ultimului Crăciun sărbătorit în această formație", reamintind că, la un moment dat, „puii" își iau zborul. Un zbor înalt, susținut de realizările anilor petrecuți împreună, dar și a celor care urmează încă a fi înfăptuite, până la sfârșitul acestui an școlar.
Pentru a reuși e nevoie ca ... viitorul să înceapă azi
În această ultimă categorie se înscrie și proiectul „Științescu", în cadrul căruia clasa a IV-a A este a doua oară câștigătoare. Dacă la ediția anterioară au pornit cu „Pași mici spre descoperiri mari", la actuala ediție urmează „Știință pentru viitorul meu".
Știm cu toții că pentru a reuși e nevoie ca ... viitorul să înceapă azi. Și a început, cu lansarea unui „Calendar 2019", care prezintă aspecte inedite din activitatea proiectului derulat pe parcursul anului 2018.
În urma vânzării calendarului, elevii clasei a IV-a A și-au asigurat fondul de 10 % (și nu numai!) cerut prin metodologia de participare la „Fondul Științescu",  pentru începerea activităților ediției 2019,  ne-a spus doamna profesor dr. Maria Donca.
Și cum „O călătorie de o mie de mile începe cu primul pas", iată că elevii doamnei profesor dr. Maria Donca de la Colegiul Național „Iosif Vulcan" din Oradea sunt la „al doilea pas" în ale științei, învățătoarea lor fiind sigură că va urma și al treilea, apoi al ... cine știe al câtelea pas, astfel ca, știința să fie aliatul viitorului lor.
 
Felicitări, dragi și înflăcărați cercetători, viitorul începe cu voi!
Felicitări, distinsă doamnă profesor dr. Maria Donca, un dascăl-model între modele învățământului bihorean!
Cu aleasă prețuire,
Ovidiu Dan
Găsiți mai multe poze în Galeri foto: Crăciunul este magica sărbătoare care aduce familia laolaltă, împărtășind bucurii, zâmbete, visuri ...  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

mari, 25 iunie 2019