Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece

Poliția Locală reamintește cetăţenilor

Obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece

Având în vedere sezonul rece şi depunerile de zăpadă, respectiv formarea gheţii, Poliția Locală reamintește cetăţenilor Municipiului Oradea obligaţiile pe care le au, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliul Local 873 din 2018, art. 41, 42 şi la art. 43, care sunt următoarele:

să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie;
să asigure meținerea condițiilor de circulație în siguranță a pietonilor prin îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe trotuare din dreptul imobilelor în care locuiesc sau spațiilor deținute cu orice titlu, spații în care îşi desfăşoară activitatea sau pe care le folosesc în alte scopuri;
Nerespectarea prevederilor menţionate mai sus, se sancţionează cu amenzi de la 500 la 2.500 lei.
De asemenea, poliţiştii locali îi felicită pe cetăţenii Municipiului Oradea care au dat dovată de spirit civic şi iau toate măsurile necesare pentru salubrizare împrejurul imobilelor, gest pe care ne-am dori să îl regăsim în acţiunile tuturor cetăţenilor din Municipiul Oradea.
Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă - 0259.969 - Dispecerat.
Șeful Poliției Locale Oradea,
director executiv,
Beltechi Cristian Marcel
polițist local,
Ambro Monica

Trimite email

joi, 20 iunie 2019