Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de nunți la ERA Park Oradea

Vino și tu la MOJO Wedding Expo!

Târg de nunți la ERA Park Oradea

ERA Park pășește în noul an cu un super eveniment, dedicat viitorilor miri. În perioada 18-20 ianuarie 2019, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului se va desfășura cea de-a doua ediție a targului MOJO Wedding Expo.

Pentru că MOJO înseamnă magie, emoție, fericire, vibrație, culoare, stil, dar și o stare generală de bine, expoziția aduce la Oradea o varietate de produse și servicii, astfel încât cuplurile care se gândesc să-și unească destinele să poată găsi în același loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă dar și costume pentru miri, cabine foto și servicii foto-video, candy bar și torturi, invitații de nuntă și sticluțe, decorațiuni și accesorii, pachete pentru luna de miere dar și cursuri pentru dansul mirilor, formații sau momente artistice!   
Zeci de expozanți din toate domeniile își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe în acest domeniu, iar doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare cu discount-uri între 10% și 50%, vor putea degusta torturi și cocktail-uri și se vor putea poza la cabinele foto prezente la târg.
La MOJO Wedding Expo vor avea loc și reprezentații live de makeup, hairstyle, muzică și dansuri iar participanții care încheie contracte cu expozanții de la târg vor intra automant într-un concurs cu premii atractive. Și nu este tot, pentru că cele trei zile vor fi pline de activități, dar și de multe surprize.
Intrarea este liberă pentru toată lumea, așa că totul e să vii. Până la urmă, chiar este primul pas pentru o nuntă perfectă și o casă de piatră!
Program:
Vineri, 14.00 - 20.00
Sâmbătă: 12.00 - 20.00
Duminică: 12.00 - 20.00
Andrea Stan

Trimite email

vineri, 7 august 2020