Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Workshop-ul cu tema ,,Lectura în viaţa copiilor de ieri, de azi şi de mâine”

Marţi, 12 februarie, la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai”

Workshop-ul cu tema ,,Lectura în viaţa copiilor de ieri, de azi şi de mâine”

Asociaţie pentru Educaţie şi Formare ,,TopFormalis" din Oradea vă invită la workshop-ul cu tema ,,Lectura în viaţa copiilor de ieri de azi şi de mâine".

Evenimentul va avea loc marţi, 12 februarie 2019 între orele 16.00-19.00 la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai" Bihor, etajul II, Sala 8 - ,,Cuibul Democraţiei".
Workshop-ul se adresează elevilor, studenților, părinţilor și cadrelor didactice care vor conştientiza importanţa lecturii în viaţa cotidiană, respectiv îşi vor însuşi o serie de strategii de lectură eficientă.
Evenimentul face parte din proiectul ,,Clubul Prietenilor TopFormalis", inclus în Calendarul Activităţile Educative Judeţene Bihor nr.78 din 15 octombrie 2018.
Moderator, prof. Maria Serafim - Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont" Oradea.
Nu se percep taxe de participare, dar cei care vor veni sunt încurajaţi să facă donaţii către Asociaţia TopFormalis.
Termenul  limită pentru înscriere - 10 februarie 2019.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare ,,TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - ,,Lectura în viaţa copiilor".
Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!
Prof. univ. dr. Valentin Cosmin Blandul

Trimite email

duminic, 25 august 2019