Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De la joc... la educație financiară!

,,Banii sunt foarte valoroși și nu trebuie cheltuiți pe orice”

De la joc... la educație financiară!

,,Banii nu răsar din pământ și nu cresc în copaci! Banii se câștigă prin muncă!"

Școala de bani este un program de educație financiară care vorbește dincolo de definiții, sintagme și teorii. Această școală, Școala de bani, este un curs lansat de banca BCR vizând peste 1000 de angajați ai băncii și un număr nelimitat de participanți care vizează să obținem bunăstare și să ne îndeplinim visele prin administrarea cât mai eficientă a banilor.
Luni, 28 ianuarie 2019, acest program a ajuns și în grădinița noastră instruindu-i și pe cei mai mici, pe copiii din grupele mari și mijlocii. Grădinița Nr. 54 a fost implicată în acest proiect de educație financiară și în anul școlar 2016-2017.
Abordarea aleasă a fost una de actualitate, atractivă tuturor copiilor și foarte interactivă și energică. Jocurile propuse i-au atras pe copii iar opțiunile noi prezentate au fost însușite temeinic.
Avem și câteva concluzii finale trase de preșcolari. Raul a spus că ,,Banii sunt foarte valoroși și nu trebuie cheltuiți pe orice".
Educatoare Morar Cristina
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: De la joc... la educație financiară!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 19 februarie 2020

Poza zilei

Ade și Nina

În Agora orădeană, la ceasul evaluărilor!
Dacă nu am ști că sunt la Universitatea Agora, am putea inventa verzi și uscate, că Ade și Nina sunt în căutarea timpului pierdut, la cules de flori de câmp, la marginea lanului de floarea-soarelui, în atelierul de pictură sau la un vernisaj... făcând risipă de imaginație!