Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prezentarea colectei comunitare desfășurate pe parcursul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor

Astăzi (miercuri), va avea loc

Prezentarea colectei comunitare desfășurate pe parcursul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor

Astăzi (miercuri, 13 februarie 2019), de la ora 12.00, la Sinagoga Comunității Evreilor Mesianici din Oradea (Str. Sucevei, Nr. 23), are loc prezentarea colectei comunitare desfășurate pe parcursul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor din acest an, cu participarea a nouă comunități creștine din oraș.

Potrivit organizatorilor acestei inițiative, „reprezentații bisericilor și comunităților creștine din Oradea au considerat că este necesar să se treacă de la vorbe la fapte, făcându-se pași concreți în colaborarea fraternă din teritoriu. Astfel, pentru al III-lea an consecutiv, pe întreg parcursul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor s-a desfășurat o colectă care, prin tragere la sorți, a fost coordonată în acest an de Comunitatea Evreilor Mesianici din Oradea. Beneficiarii colectei vor fi copiii Centrului de Plasament  Nr. 2, din Oradea (Str. Feldioarei Nr 13).
Cu același prilej, reprezentanții Bisericii Reformate, care au coordonat colecta Săptămânii Ecumenice din 2018, vor aduce la cunoștință modul în care au fost folosiți banii adunați în favoarea elevilor defavorizați.
La final, potrivit conduitei, se va afla, prin tragere la sorți, comunitatea responsabilă pentru adunarea colectei de anul viitor, cu prilejul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor 2020.
Mihaela Caba-Madarasi

Trimite email

vineri, 14 august 2020