Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dima Vutcariov, cel mai apreciat videograf din Balcani, vine în Oradea!

În 30-31 martie

Dima Vutcariov, cel mai apreciat videograf din Balcani, vine în Oradea!

Cu un portofoliu bogat, apreciat de videografi, specialiști în domeniu, din mai multe țări, Dima Vutcariov a fost desemnat videograful anului 2017 și 2018 de către platforma fotografi-cameramani.ro.

În plus, ca și răsplată dar și confirmare a valorii, concursul organizat de weva.pro l-a desemnat pe Dima videograful anului al secțiunii Weva Balcan Award.
Acum el vine în Oradea să împărtășească tot ceea ce știe și face în materie de videografie de nuntă, cum a schimbat „macazul" atunci când a simțit că lucrurile pot fi făcute și altfel decât face toată lumea.
Deschis, onest și sincer, Dima nu are secrete sau lucruri pe care nu le va spune. Va vorbi despre: tehnici de filmare, structura filmului de nuntă, The Wow Effect (cum să fii diferit), cum ne inspirăm pentru a fi diferiți și pentru a nu ne împrieteni cu rutina, cinci întrebări necesare pentru cuplul care te-a ales ca videograf în ziua cea mare, cum folosim lumina, munca în echipă, platforme de promovare a filmului, structura unui film de nuntă, exemple de film de nuntă: 20 minute/60 minute.
Perioada desfășurării atelierului este 30 - 31 martie 2019, iar costul de participare este accesibil, ținând cont de renumele și profesionalismul lectorului, de doar 250 euro.
Înscrierile se fac până în finalul lunii februarie 2019. Persoana de contact și înscrieri este videograful orădean Darius Cornean, telefon 0723 910 971 sau prin mesaj Facebook:
https://www.facebook.com/darius.cornean.
Important de știut este că locurile disponibile sunt doar de 10, așadar limitate!
Pentru doritori, portofoliul lui Dima poate fi văzut aici: https://weva.pro/en/videographer/vutkariov
Ioana Mădălina Ștefănică

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019