Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

PSD Diaspora, alături de românii de pretutindeni

București, 24 februarie 2019

PSD Diaspora, alături de românii de pretutindeni

Doamna Lilla Debelka a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte PSD Diaspora, la ședința desfășurată sâmbătă, 23 februarie 2019, la sediul PSD Băneasa.

Astfel, pe o durată de patru ani, domnia sa va reprezenta PSD Diaspora, cu dorința și crezul că românii, oriunde s-ar afla, vor găsi sprijin în activitatea organizației: ,,Oriunde ați fi, pe noi vă puteți baza. Alături de PSD Diaspora, veți afla că, deși românii de pretutindeni sunt departe de țară, ȚARA nu este deloc îndepărtată de ei!", a declarat doamna președinte Lilla Debelka.
Ședința, la care au participat reprezentanții PSD Diaspora din 14 țări, a fost onorată de prezența domnului Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a doamnei Maria Lazăr, secretar general al OFSD și a domnului Rafael Mario Ilie, consilier de stat și consilier al secretarului general al PSD.
În cadrul ședinței, pe lângă reconfirmarea conducerii, s-a prezentat și activitatea organizațiilor pe anul 2018 și au avut loc discuții constructive cu reprezentanții din cele 14 țări, prin care s-au găsit soluții la problemele întâmpinate de românii din diferitele state de reședință, trasându-se, de asemenea, obiective pentru îmbunătățirea activității organizațiilor din diaspora.
La finalul ședinței, doamna președinte Lilla Debelka i-a mulțumit secretarului general al PSD, domnul Codrin Ștefănescu, „pentru ideile noi de îmbunătățire a activității și a modului de acțiune, dar mai ales pentru fezabilitatea reală a soluțiilor prezentate", pe care le-a împărtășit cu ocazia întâlnirii cu președinții PSD Diaspora. Totodată, împreună cu echipa prezentă, i-a transmis mulțumiri  domnului Ștefănescu pentru încrederea acordată, angajându-se să pună în practică noile idei cât mai repede, „pentru că toți credem în PSD". Gândul doamnei președinte s-a îndreptat și către colegii de partid, domnia sa declarând: ,,Personal, le mulțumesc colegilor pentru votul acordat și pentru încrederea de a-mi fi alături în construirea unei organizații PSD Diaspora și mai puternice".
Monica Popovici

Trimite email

vineri, 23 august 2019