Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

“O zi cu Eminescu” la C.N. “Octavian Goga” din Marghita

Joi, 15 ianuarie

“O zi cu Eminescu” la C.N. “Octavian Goga” din Marghita

Proiectul "O zi cu Eminescu" s-a derulat pe întreg parcursul zilei de ieri, joi, 15 ianuarie 2009, în și de ziua lui Mihai Eminescu.

 Activitatea a demarat printr-o prelegere susținută de dna prof. Margareta Pop la stația de amplificare a liceului, prin care a adus omagiul plin de semnificații marelui poet Mihai Eminescu, după care echipa de proiect a distribuit ecusoane cu chipul poetului, sigla liceului și inscripția "O zi cu Eminescu"  tuturor profesorilor, acestea fiind purtate la ore pe piept, precum și pliante multicolore în care s-a evocat activitatea laborioasă a poetului, respectiv însemne de carte cu poezii din opera marelui poet.
 Elevi din clasa a XII-a A, sub îndrumarea prof. Gheorghe Stan, au străbătut întreg municipiul, la toate instituțiile de învățământ, instituții publice, inclusiv Primăria municipiului, unde au distribuit pliante și însemne de carte.
 Echipa de elevi, fiind dotată cu aparatură audio-video, a luat interviuri de la personalități ale municipiului și trecătorilor ocazionali pe străzi.
 S-au înregistrat opinii ale tuturor celor intervievați în baza fișei de evaluare întocmite.
Echipa de proiect, beneficiind de datele colectate, a făcut la finele zilei o analiză amplă și a formulat concluzii din care a reieșit succesul deosebit al acțiunii. (S. Gh.)

Trimite email

marţi, 11 august 2020