Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Artiștii pentru artiști” 2019

Ambasadorii Campaniei Naționale

„Artiștii pentru artiști” 2019

Pe 1 martie dăm startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști", cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București și din țară.

Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie și aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară.
E și luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putință: pe scenă, în sala de spectacol, în spatele scenei, pentru a oferi altor artiști încredere, căldură și șansa la o viață mai bună.
Sunt multe feluri de a fi activ si de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!
De aceea, din nou, doi mari artiști, foarte sensibili și foarte implicați în viața comunității teatrale reiau cu aceeași încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!
EMILIA POPESCU și MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcursul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiștii pentru artiști" și vă invită să luați parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor noștri aflați în dificultate.
Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei.
Pe site-ul www.uniter.ro,, puteți vedea mesajele video ale ambasadorilor, și, începând cu 1 martie, regăsiți lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei. Grăbiți-vă să vă cumpărați bilete la teatru!

Emilia Popescu https://youtu.be/HmPVoGgU-ug

Marius Manole https://youtu.be/4VTlBXnT-OI

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști", unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgentă de sprijin financiar!
Alătură-te Campaniei! Cumpără bilete, bucură-te de teatru, fă o faptă bună!
Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în contul UNITER
RO40RZBR0000060007801286
deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.
Pamela Bojog-Pricopie
Departament PR

Trimite email

sâmbătă, 19 octombrie 2019