Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un nou prilej de a fi împreună

Ieri, la Universitatea Agora, am sărbătorit Ziua Femeii

Un nou prilej de a fi împreună

Ieri, 7 martie 2019, din inițiativa inimosului nostru general Vasile Creț, de-a pururi îndrăgostit ... de frumos, bărbații de la Agora au ținut să le arate colegelor că le prețuiesc, organizând o întâlnire specială în Aula Verde.

Sărbătorind Ziua Internațională a Femeii, la sosire, domnul președinte Mișu Jan Manolescu a înmânat doamnelor și domnișoarelor câte o floare, ca semn al respectului și prețuirii pentru reprezentantele sexului frumos, colegele noastre.
Doamna președinte Adriana Manolescu a mulțumit inițiatorului și organizatorilor pentru acest moment, considerând bine venită întâlnirea colegială.
,,Suntem foarte bucuroși să ne vedem unii cu alții. Motivul nu este important; important este că nu fugim unii de ceilalți, că ne place să lucrăm împreună... Important este că ne-am întâlnit!... Sunt de fiecare dată încântată că văd generații tinere care ni se alătură, că văd foști studenți care ni se alătură"...
Plăcerea este de partea noastră, doamnă președinte Adriana Manolescu, de a ne fi sărbătorit colegele, luând-o înaintea altora... cu flori și cu tort! (Ov.D.)
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Un nou prilej de a fi împreună.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 27 mai 2019