Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În centrele multifuncţionale a fost sărbătorită Ziua Femeii

O primăvară frumoasă tuturor!

În centrele multifuncţionale a fost sărbătorită Ziua Femeii

Doamnele din comunitate, alături de persoanele cu dizabilităţi psihice, membri ai Asociaţiei Româno-Germane Alsterdorf, au sărbătorit Ziua Femeii, printr-un eveniment de excepţie la Centrul Multifuncţional Ioşia.

Directorul DAS Oradea, Arina Moş, invitată la eveniment, le-a urat doamnelor o primăvară frumoasă, să fie puternice, să se preţuiască, bine ştiut fiind faptul că femeia este cea care stă în spatele fiecărui cămin fericit, om de succes şi copil fericit.
La invitaţia organizatorilor, dna psiholog Veridiana Ghiurca, a expus într-o manieră interactivă rolul femeii în societatea actuală, având loc discuţii privind femeia tradiţională şi femeia modernă.
Şi pentru că este zi de sărbătoare, dra Claudia Gui, absolventă a Liceului de Arte Oradea, le-a oferit doamnelor un moment artistic special.
Dl Emil Cuc, preşedintele Asociaţiei Româno-Germane Alsterdorf, le-a felicitat pe doamne pentru răbdarea de care dau dovadă, pentru sentimentele lor încărcate de iubire, admiraţie şi recunoştinţă pe care le oferă şi le-a transmis un sincer La mulţi ani! femeile reprezentând tot ce este mai pur şi mai sfânt pe pământ.
În acelaşi timp, doamnele din Centrul Multifuncţional Rogerius II au organizat un atelier de creaţie, evenimentul făcând parte din proiectul ,,Cetăţeni activi la puterea a treia" care oferă persoanelor vârstnice activităţi care contribuie la o îmbătrânire activă.
Astfel, s-au pus pe treabă, şi au confecţionat felicitări, pliante şi diferite obiecte artizanale din hârtie, deşeuri textile, mărgele şi nasturi, acestea fiind dăruite doamnelor din Centrul Rezidenţial „Casa Frenţiu" şi Casa „Sfânta Elisabeta".
Invităm comunitatea să ni se alăture la activităţile organizate în centrele multifuncţionale din municipiu, acestea fiind deschise pentru dumneavoastră.
La mulţi ani tuturor femeilor!
Consuella Govor
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: În centrele multifuncţionale a fost sărbătorită Ziua Femeii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020