Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Seminarul de pregătire a viitorilor președinți aleși și a echipei districtuale

Unde unii văd probleme, noi vedem soluții

Seminarul de pregătire a viitorilor președinți aleși și a echipei districtuale

Dragi prieteni din mass-media,
Sunt Marian Neagoe, sunt medic și membru Rotary Club Oradea, iar din luna Iulie 2019 voi fi Guvernatorul Districtului Rotary 2241 Romania și Republica Moldova.

Rotary este o rețea globală de 1,2 milioane de oameni care rezolvă probleme, oameni care se unesc și iau măsuri pentru a crea schimbări de durată pe tot globul, în comunitățile noastre și în noi înșine.
Atunci când adăugăm idealurile noastre rotariene în profesia noastră,  vorbim despre serviciul vocațional care pentru mulți dintre noi a devenit un mod de viață. Este cea mai înaltă formă de conștiință umană, aceea de a fi de folos și  de a contribui la îmbunătățirea vieții comunităților din care facem și noi parte.
În luna iulie vom intra în noul an rotarian a cărui temă este ,,Rotary connects the world" (Rotary conectează lumea), un an ce se anunță a fi unul cu impact global pentru cluburile din întreaga organizație.
Așa cum a spus Mark Daniel Maloney, președintele ales pentru mandatul 2019-2020, ,,odată cu eradicarea poliomielitei, recunoașterea pentru Rotary va fi mare și oportunitățile vor fi multe", de aceea ,,avem potențialul de a deveni puterea globală pentru a face bine". 
Îmi face o deosebită plăcere să vă invit pe această cale să luați parte la Seminarul de instruire a președinților aleși (PETS) și la Seminarul de instruire a echipei de lideri ai Districtului D2241 (DTTS) pentru mandatul 2019-2020 care va avea loc la Hotel Ramada în perioada 14-16 martie 2019, începând cu ora 15.
Programul nostru va include seminarii de pregătire cu specialiști recunoscuți în domeniul lor, de la care viitori președinți de cluburi Rotary vor învăța cum să își conducă eficient clubul, cum să întărească legăturile de prietenie dintre membri sau cum să acceseze fonduri pentru proiectele pe care le desfășoară.
Veți cunoaște liderii Rotary din districtul nostru, veți avea ocazia să aflați ce proiecte desfășoară  și chiar să colaborați pentru a amplifica impactul pozitiv și de durată pe care Rotary îl are în societate.
Abia aștept să ne întâlnim față în față și să celebrăm bucuria de a contribui împreună la schimbarea în bine a lumii în care trăim!
Vă aștept cu drag!
Marian Neagoe

Trimite email

joi, 23 mai 2019