Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Peste 1000 de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere Oradea

Vineri, la Trade Center

Peste 1000 de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere Oradea

Târgul de Cariere Oradea are loc în 5 aprilie 2019, la Trade Center, între orele 11-18.00. Companii din domeniile Automotive, Producție Tehnică, Transport, Retail sau Resurse umane recrutează la eveniment.

Printre acestea se numără: Marvicon, Celestica, Corporactive Consulting, Michelin, Eberspächer, Alu Menziken, Kuka, Faist Light Metals, Leroy Merlin, Plexus, Valiant TMS, Nidec, Inteva, Elflein Spedition & Transport GmbH sau AstorMueller. AJOFM Bihor este partener instituțional al evenimentului.
 „Ne bucurăm să revenim la Oradea alături de cei mai activi angajatori de pe piață. Sunt oportunități profesionale atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei care vor să facă o schimbare. Îi încurajăm pe candidați să-și actualizeze CV-ul pe platforma eJobs pentru a facilita procesul de aplicare la locurile de muncă dorite", a declarat Alina Agafiței, PR manager Târgul de Cariere.
Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Mureș.
La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.
Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/oradea
Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente. (Alina A.)

Trimite email

duminică, 9 august 2020