Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Senatul Universității Agora a acordat titlul de Profesor Honoris Causa profesorului elvețian Urs Hauenstein

Ieri

Senatul Universității Agora a acordat titlul de Profesor Honoris Causa profesorului elvețian Urs Hauenstein

Joi, 11 aprilie 2019, Senatul Universității Agora din municipiul Oradea a acordat un nou titlu de onoare unei personalități a învățământului european, și anume titlul de Profesor Honoris Causa al Universității Agora profesorului elvețian Urs Hauenstein.

Ceremonia s-a desfășurat în Aula Albastră a Universității Agora, în sală fiind prezenți și reprezentanți ai unor instituții partenere, ai viitorilor angajatori, ai unor licee, profesori de la câteva universități din municipiul Oradea, oaspeți din Marea Britanie și Elveția. În deschiderea manifestării, doamna profesor universitar doctor Adriana Manolescu, președintele Senatului Universității Agora, a adresat un salut distinșilor oaspeți din străinătate, participanților la importantul eveniment academic și a făcut trimitere la misiunea instituției în societatea informațională, la universalitatea de idei și de valori care trebuie să se regăsească într-o universitate, la sistemul educațional european actual, la adaptarea (în toate paradigmele) ,,la tot ceea ce ne devoalează nu foarte treptat, deodată foarte brusc societatea informațională". Am aflat apoi că Senatul Universității Agora, în ședința din 20 februarie 2019, a stabilit o comisie Laudatio care a transmis o rezoluție pe 19 martie în baza căreia Senatul universitar și Universitatea Agora au acordat, ieri, marele și importantul titlu distinsului profesor elvețian Urs Hauenstein.
Domnul profesor universitar doctor inginer Mișu Jan Manolescu, președintele Consiliului de administrație, a prezentat Laudatio în onoarea domnului profesor Urs Hauenstein.
Mai multe informații găsiți pe:
http://univagora.ro/m/filer_public/2019/04/03/laudatio_urseng.pdf
Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze (86 de poze) în Galeria foto: Senatul Universității Agora a acordat titlul de Profesor Honoris Causa profesorului elvețian Urs Hauenstein. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 20 iunie 2019