Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vizita oficială a Excelenţei Sale Saker Malkawi, ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București

Ieri, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor, a avut loc

Vizita oficială a Excelenţei Sale Saker Malkawi, ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București

Ieri, 11 aprilie 2019, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor a avut loc o întrevedere între domnul Ioan Mihaiu, prefectul judeţului Bihor și domnul Saker Malkawi, ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, însoțit de domnul Raji Abulil, om de afaceri româno-iordanian.

Delegaţia română a avut în componența sa pe domnul Ioan Mihaiu - prefectul judeţului Bihor și pe domnul prof. dr. Paul Negruț, rector al Universității ,,Emanuel" din Oradea.
Excelența Sa a vizitat pentru prima dată Bihorul în contextul marcării Centenarului Marii Uniri, în octombrie 2018, cu ocazia vizitei de documentare dedicată corpului diplomatic acreditat la București, fiind primul dintre cei 27 de ambasadori care s-a ținut de cuvânt atunci când a promis să se întoarcă, fiind plăcut impresionat de locurile noastre și primirea avută.
Întrevederea a avut scopul de a susține și întări relațiile de colaborare și prietenie și a oferit cadrul  necesar discutării unor teme legate de îmbunătățirea cooperării în domeniul educației, al turismului și al colaborării economice.
Cancelaria Prefectului judeţului Bihor
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Vizita oficială a Excelenţei Sale Saker Malkawi, ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 20 iunie 2019