Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Lauri” pentru noua carte a lui Ștefan Lazăr

Miercuri, la Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural

,,Lauri” pentru noua carte a lui Ștefan Lazăr

Miercuri, 10 aprilie 2019, Ștefan Lazăr a lansat cartea ,,Antologie: Partitura, Ghiveciul și Laurii", la Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural.

La eveniment au fost prezenți istoricul Cristina Liana Pușcaș, directorul Editurii ,,Arca" Mircea Bradu și publicista Alina Popa, care au luat cuvântul alături de autor. ,,Ne aflăm la cel de-al cincilea volum. Este un volum de antologie, de gânduri, aforisme și de experiențe trăite", a afirmat  istoricul Cristina Liana Pușcaş. Acest volum, dar și celelalte, ,,Gânduri" (2009), ,,Similitudini"(2013), ,,Circumvoluţiuni" (2016) și ,,Potpuriuri", au fost publicate cu ajutorul Editurii ,,Arca". Directorul editurii, Mircea Bradu, a confirmat că această carte este o antologie la intersecția maximă a gândirii.
Publicista Alina Popa, prezentă la eveniment, a afirmat că a rămas surprinsă de frumoasele cugetări ale autorului, și a dat citire câtorva dintre ele.
La finalul lansării, autorul Ștefan Lazăr a mulțumit tuturor celor prezenți, Editurii  ,,Arca", familiei, inclusiv soției sale, căreia i-a dedicat acest volum.
Evenimentul a fost acompaniat de un moment muzical susținut de Lucian Malița și Alexandru Thurzó, care și-a petrecut ultima perioadă în Brazilia.
Elena Guidea, Jurnalism, an I

 

Trimite email

joi, 27 iunie 2019