Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

ABC-ul carierei profesionale

La Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, Oradea

ABC-ul carierei profesionale

La Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", Oradea s-a desfășurat activitatea pentru orientare în cariera profesională cu partenerii educaționali „Double Tree By Hilton" Hotel Oradea și Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea.

La activitate au participat elevii claselor a IX-a și a X-a, calificarea Tehnician în turism și studenți ai Facultății de Științe Economice Oradea, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, însoțiți de conf. univ. dr. Dorin Bâc.
Din partea „Double Tree by Hilton" Hotel Oradea ne-au onorat cu prezența Cristina Nemeș - HR Admin, Mircea Ciadi - F&B manager și Alessandro Corradi - executive chef. Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la existența lanțului hotelier, invitații au prezentat un scurt istoric și specificul hotelului „Double Tree by Hilton" Oradea. Au fost prezentate departamentele hotelului și oportunități de carieră profesională în cadrul lanțului hotelier. Fiecare invitat a prezentat elevilor și studenților departamentul pe care îl coordonează. Invitații, prin exemplul personal, au arătat elevilor cât de importantă este educația și munca pentru reușita profesională, oportunitățile de carieră și satisfacțiile profesionale pe care le pot obține activând în industria ospitalității.
Prof. ec. Simona Ardelean,
director adjunct Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", Oradea
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: ABC-ul carierei profesionale.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 27 iunie 2019