Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Apa - ca resursă vitală pentru siguranţa alimentară

Elevii Şc. Gimnaziale ,,Miron Pompiliu" Ştei au celebrat Ziua Mondială a Apei

Apa - ca resursă vitală pentru siguranţa alimentară

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anul la data de 22 martie, atrage atenţia asupra apei ca resursă vitală pentru siguranţa alimentară.

Activitatea desfășurată în cadrul Centrului de Documentare și Informare a avut ca scop sensibilizarea elevilor în legătură cu problematica apei pe planetă.
În deschiderea activității, profesor Andru Cristina le-a vorbit elevilor despre importanța apei în natură, ca pilon esențial al securității alimentare.
A urmat vizionarea un film documentar de către elevii clasei a VII-a B, numit: ,,Israelienii aduc soluții pentru africanii care suferă din cauza apei potabile", iar prin prezentarea unui material în PowerPoint am dorit să atragem atenția și să subliniem nevoia din ce în ce mai acută de a stopa risipirea apei în natură.
La final, evaluarea și concluzia demersului nostru educativ le-am gândit sub forma unui poster în care elevii au trebuit să sensibilizeze populația asupra problematicii apei în natură.
Au pus umărul la derularea proiectului: prof. Pantea Simona, director, Moruț Liana, director adjunct, Panici-Mangra Adelina, consilier educativ, Andru Cristina, Andru Luminița, Mușet Georgeta şi Tomescu Ileana.
Prof. Andru Cristina

Trimite email

joi, 27 iunie 2019