Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Oradea donează o pâine”, ediția a IV-a

Marți, 23 aprilie

,,Oradea donează o pâine”, ediția a IV-a

Iată că am ajuns și în pragul ediției a patra a proiectului ,,Oradea donează o pâine", care de data aceasta, va avea loc marți, 23 aprilie 2019, între orele 15.00-17.00.

Cele trei locații fixe, au rămas aceleași: în fața Pieței Nufărul, în fața Pieței Rogerius și la Oradea Plazza. Așa cum ne-am obișnuit până acum, a patra locație s-a schimbat și în această ediție, așadar ne veți putea găsi și în fața Pieței Decebal.
Luna trecută, datorită orădenilor cu suflet mare, după încheierea evenimentului propriu-zis, am rămas cu 250 de pâini, care au fost duse copiilor de la Căminul Felix Sântandrei. La această ediție dorim ca pâinile rămase, în data de 23 aprilie, să fie duse la mai multe centre de îngrijire a bătrânilor și a tinerilor, dorindu-ne să aducem o rază de speranță în sufletele a cât mai multor oameni aflați în nevoie.
La fiecare ediție am fost plăcut surprinși și emoționați, de numărul tot mai mare de oameni care au răspuns pozitiv la apelul nostru, care au fost alături de noi și care ne-au sprijinit, așa cum au putut. Dorim să le mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat și se vor implica în acest eveniment.
Și să nu uităm că ,,Oradea donează o pâine" se adresează mai multor categorii de oameni, cei care pot și vor să dăruiască alături de noi, în punctele de distribuție amintite mai sus, o pâine, precum și celor care au nevoie de o pâine, pe care o pot ridica din cele patru puncte de distribuție.
Toți cei interesați ne pot contacta la adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook http://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine
,,Bunătatea este o limbă pe care surdul o poate auzi și orbul o poate vedea" - Mark Twain.
Lăcrimioara Șipoș

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019