Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Ziua Porților Deschise în Industria Ospitalității Românești”

Oradea, 12 aprilie

,,Ziua Porților Deschise în Industria Ospitalității Românești”

Oradea, 12 aprilie 2019 - La prima ediție a programului de orientare profesională pentru elevi, organizat la nivel național de Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), au participat la eveniment 380 de elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", 30 de elevi de la Școala Gimnazială Nr.11 și Școala Gimnazială „Octavian Goga" din Oradea.

Au răspuns invitației lansate de FIHR, partenerii locali:  Hotel „Continental Forum" Oradea, „Double Tree By Hilton" Hotel Oradea, Hotel „Ramada" Oradea și S.C. Turism Felix S.A din stațiunea Băile Felix, cu hotelurile „Internațional" și „Lotus Therm SPA & Luxury Resort".
Cu toate hotelurile participante la acțiune, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" are încheiate acorduri de parteneriat pentru efectuarea stagiilor de pregătire practică a elevilor de la domeniul Turism și alimentație.
La nivel național, s-au alăturat campaniei de conștientizare și promovare a Industriei hoteliere în rândul tinerilor , 71 de hoteluri din 29 de orașe care și-au deschis porțile pentru a primi 2.050 de elevi și studenți din întreaga țară.
Elevi și profesori dorim să descoperim ce înseamnă alegerea unei cariere în industria ospitalității din România, cerințele unui loc de muncă într-o unitate hotelieră clasificată la un înalt nivel, baza materială, echipamentele și tehnologia utilizate, modul în care este motivat și valorizat personalul unității hoteliere.
Mulțumim unităților hoteliere pentru ospitalitate!
Prof. ec. Simona Ardelean,
director adjunct,
Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", Oradea
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: ,,Ziua Porților Deschise în Industria Ospitalității Românești”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.