Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Caravana Gaudeamus Radio România va fi în Oradea

Între 8 şi 12 mai,

Caravana Gaudeamus Radio România va fi în Oradea

Caravana Gaudeamus Radio România revine săptămâna viitoare la Oradea pentru ediția cu numărul șase.

Între 8 şi 12 mai 2019, orădenii sunt aşteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei și Anul Cărții în România, la cel mai cunoscut și mai îndrăgit târg de carte din țară. Târgul Gaudeamus Oradea este organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca), Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de un sfert de secol a acestui proiect. Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile să vă destindeți printre cărți, să răsfoiți și să alegeți pe îndelete volumele care vă vor împrospăta biblioteca și vă vor ține companie pe parcursul următoarelor săptămâni.
Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină, muzică și jocuri educative, se vor reuni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus Radio România, amenajat pentru a treia oară în Piața Unirii.
Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor îi așteaptă pe toți pasionații de lectură, invitați cu acest prilej să își voteze favoriții, în materie de titluri și edituri și să participe la Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.
Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Connie Chifor

Trimite email

sâmbătă, 7 decembrie 2019