Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ghidul ilustrat al elevului va fi lansat în sala mare a Primăriei Oradea!

Luni, 13 mai,

Ghidul ilustrat al elevului va fi lansat în sala mare a Primăriei Oradea!

Luni, 13 mai 2019, începând cu ora 14.00, în sala mare a Primăriei Municipiului Oradea, Ghidul ilustrat al elevului ajunge și în județul nostru, iar tu, elevule, ai șansa să afli toate detaliile despre ce înseamnă statutul elevului într-un mod interactiv, alături de colegii tăi!

„Ghidul ilustrat al elevului" a fost demarat la inițiativa Asociației Forum Apulum, Consiliului Național al Elevilor și UNICEF România, iar întâlnirea are ca prim scop informarea elevilor despre drepturile, îndatoririle și oportunitățile de care dispun. Pentru ca mesajul să beneficieze de ecoul dorit, organizatorii vor prezenta modele de succes în reprezentare și performanțe asigurate de o educație complexă, adaptată la nevoile primare ale elevului. Totodată, participanții vor intra în contact cu platforma U-Report, instrument realizat de către UNICEF care promovează vocea copiilor și libera exprimare a acestora pe subiecte de interes contemporan.
Forum Apulum este o asociație care promovează educația, artele și atitudinea civică, sprijinind dezvoltarea gândirii critice, implicarea în comunitate și participarea la procesul democratic.
Consiliul Național al Elevilor este structura care reprezintă drepturile și interesele elevilor la nivel național. Consiliul Județean al Elevilor Bihor este o substructură a Consiliului Național al Elevilor care reprezintă un număr de peste 95.000 de elevi bihoreni.
UNICEF este o structură care promovează consultarea și participarea copiilor la luarea deciziilor care îi privesc, iar, în România, aceștia dezvoltă intervenții care promovează educația incluzivă de calitate.
Consiliul Județean al Elevilor Bihor vă invită să participați la acest eveniment în data de 13 mai, pentru a afla informații valoroase, pentru a discuta cu oameni cu experiență și, nu în ultimul rând, pentru a vă convinge singuri că puteți întotdeauna să beneficiați de noi oportunități. Structura de reprezentare a elevilor la nivel județean vă așteaptă să participați la dezbaterea care vizează subiecte de interes major pentru comunitatea educațională!
Invitația pentru luni, și la un dialog permanent, este lansată, astăzi, de Rus Lorena-Clara.

 

Trimite email

smbt, 24 august 2019