Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Oradea donează o pâine”, ediția a V-a

Joi, 23 mai

,,Oradea donează o pâine”, ediția a V-a

Așa cum v-am obișnuit în fiecare lună, de la începutul acestui an, proiectul ,,Oradea donează o pâine", a ajuns la ediția a V-a, care va avea loc joi, 23 mai, între orele 15.00-17.00.

Cele trei locații fixe au rămas aceleași, ca și la edițiile precedente: în fața Pieței Nufărul, în fața Pieței Rogerius și la Oradea Plazza. A patra locație, de această dată, va fi în fața Bisericuței din Nufărul.
După finalizarea ediției din luna aprilie, cele peste 350 de pâini, rămase au fost duse la mai multe centre de îngrijire a bătrânilor, precum și la adăpostul de noapte din Oradea. La această ediție dorim ca pâinile rămase, joi, să ajungă în centre de îngrijire a tinerilor, aflați în nevoi.
Deoarece numărul oamenilor care doresc să ajute și să se implice într-un mod sau altul crește de la ediție la ediție, ne oferă imboldul necesar pentru a ne extinde și a ajunge în cât mai multe locuri. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături, precum și celor care ne veți fi de acum înainte. Fiecare mână întinsă celor care au nevoie, contează.
Proiectul ,,Oradea donează o pâine" este deschis tuturor, celor care au nevoie de o pâine pe care o pot ridica din cele patru puncte de distribuție, precum și celor care vor să dăruiască, o pâine sau mai multe, după posibilități.
Toți cei interesați ne pot contacta la adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook http://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine
Și amintindu-ne cuvintele lui Nicolae Iorga, care spunea că „Înțelepciunea vieții e simplă: Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte.", asta încercăm să facem și noi, ediție de ediție, cu sprijinul vostru, cetățeni ai orașului Oradea. (L.S.)

Trimite email

miercuri, 12 august 2020