Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

24 Ianuarie 1859 - Ziua Unirii Principatelor Române

Astăzi, la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Oradea

24 Ianuarie 1859 - Ziua Unirii Principatelor Române

Astăzi, 23 ianuarie 2009, la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” din Oradea, a avut loc festivitatea închinată Zilei Unirii (celei mici) – 24 Ianuarie 1859. La ceas aniversar, liceul nostru a îmbrăcat straie de sărbătoare, avându-l ca oaspete de seamă pe dl lector univ. dr. Radu Romînașu.

 La ceas aniversar, liceul nostru a îmbrăcat straie de sărbătoare, avându-l ca oaspete de seamă pe dl lector univ. dr. Radu Romînașu.
Activitatea a debutat cu un cuvânt adresat colectivului de cadre didactice și elevi de către dl director, prof. Mihai Crețu, care a subliniat importanța istorică a zilei de 24 Ianuarie 1859.
În alocuțiunea sa, dl lector univ. dr. Radu Romînașu a punctat cele mai importante evenimente premergătoare momentului Unirii Principatelor, precum și semnificația acestei mărețe zile pentru poporul român în devenirea sa ca nație liberă și modernă.
Activitatea a continuat cu susținerea unui program artistic de către elevii clasei a X-a A, sub bagheta dnei prof. Simona Indrecan, care ne-au pregătit un purpuriu de cântece patriotice.
Festivitatea a fost coordonată de către conducerea școlii (director - prof. Mihai Crețu, director adjunct - ing. Aurora Tabacu), precum și de către consilierul educativ – prof. Ana-Maria Iova și dl prof. Ionel Mustățea.  (A.I.)

Trimite email

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!