Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

24 Ianuarie 1859 - Ziua Unirii Principatelor Române

Astăzi, la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Oradea

24 Ianuarie 1859 - Ziua Unirii Principatelor Române

Astăzi, 23 ianuarie 2009, la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” din Oradea, a avut loc festivitatea închinată Zilei Unirii (celei mici) – 24 Ianuarie 1859. La ceas aniversar, liceul nostru a îmbrăcat straie de sărbătoare, avându-l ca oaspete de seamă pe dl lector univ. dr. Radu Romînașu.

 La ceas aniversar, liceul nostru a îmbrăcat straie de sărbătoare, avându-l ca oaspete de seamă pe dl lector univ. dr. Radu Romînașu.
Activitatea a debutat cu un cuvânt adresat colectivului de cadre didactice și elevi de către dl director, prof. Mihai Crețu, care a subliniat importanța istorică a zilei de 24 Ianuarie 1859.
În alocuțiunea sa, dl lector univ. dr. Radu Romînașu a punctat cele mai importante evenimente premergătoare momentului Unirii Principatelor, precum și semnificația acestei mărețe zile pentru poporul român în devenirea sa ca nație liberă și modernă.
Activitatea a continuat cu susținerea unui program artistic de către elevii clasei a X-a A, sub bagheta dnei prof. Simona Indrecan, care ne-au pregătit un purpuriu de cântece patriotice.
Festivitatea a fost coordonată de către conducerea școlii (director - prof. Mihai Crețu, director adjunct - ing. Aurora Tabacu), precum și de către consilierul educativ – prof. Ana-Maria Iova și dl prof. Ionel Mustățea.  (A.I.)

Trimite email

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.