Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție de trenuri în miniatură la Oradea

Eveniment inedit, în weekend, la ERA Park

Expoziție de trenuri în miniatură la Oradea

Pasionații de trenuri, dar nu numai, sunt așteptați, la acest sfârșit de săptămână, la o expoziție inedită de trenuri în miniatură, la ERA Park Oradea.

Evenimentul este organizat sâmbătă și duminică, respectiv 1 și 2 iunie 2019, de Asociația Clubul Feroviar „Crișana" - Oradea în parteneriat cu centrul comercial.
Este vorba despre o expoziție de modelism feroviar ce va conține reproduceri, la scara 1:87, ale unor locomotive, vagoane, gări, construcții feroviare și peisaje, toate integrate într-o dioramă modulară complet funcțională.
Pe lângă faptul că vor putea admira piese de excepție, copiii se vor putea juca și într-un atelier de modelism, organizat de firma Viessmann Transilvania.
Până în prezent și-au anunțat participarea cluburile: BK 1951 Modellbahnclub Wien - Austria, Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub - Veszprem, Ungaria, Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület - Debrecen, Ungaria, Club Feroviar București și Clubul Feroviar „Crișana" - Oradea.
Expoziția va putea fi vizitată sâmbătă, între orele 10 și 19, și duminică, între 10 și 18, și se va desfășura în sala de evenimente a ERA Park.
Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Trimite email

sâmbătă, 7 decembrie 2019