Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Traseul si programul de circulatie al Tramvaiului de epocă și al Autobuzului turistic pentru 1,2 Iunie

Sâmbătă și duminică

Traseul si programul de circulatie al Tramvaiului de epocă și al Autobuzului turistic pentru 1,2 Iunie

S.C. O.T.L. S.A. vă invită sâmbătă, 1 iunie şi duminică, 2 iunie 2019 la plimbări de agrement cu Tramvaiul de epocă.

Tramvaiul de epocă va efectua o singură cursă, în fiecare dintre zilele menţionate, din cap linie Nufărul, începând cu ora 11.00, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - P-ţa Unirii - Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maximum 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Cu Autobuzul turistic orădenii se vor putea plimba în 1 şi 2 iunie, doar dacă vremea va fi prielnică şi nu vor fi averse de ploaie. Se vor efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Cimitirul Rulikowski- Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - P-ţa Ferdinand - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru - Universitate - Cimitirul Rulikowski. Din staţia Cimitirul Rulikowski autobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 12.00, la interval de o oră, până la ora 17.00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz, precizează doamna Carmen Tocuţ, specialist Relaţii publice.

Trimite email

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)