Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O.T.L. a premiat 19 elevi de 1 Iunie

Vineri,

O.T.L. a premiat 19 elevi de 1 Iunie

Vineri, 31 mai 2018, a avut loc la sediul O.T.L. o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost premiați elevii cu ale căror desene a fost decorat cel de-al patrulea autobuz al societăţii pentru a celebra Ziua Internaţională a Copilului.

La festivitatea de premiere au participat, din partea S.C. O.T.L. S.A., directorul tehnic, ing. Adrian Revnic, din partea I.Ş.J. Bihor, inspector școlar de Arte, prof. Mircea Boţog, elevii premiaţi şi profesorii coordonatori ai acestora. 
Cele 19 desene selectate au fost de asemenea premiate şi în cadrul concursului judeţean de educaţie plastică ,,Pictaţi cu noi" - ediţia 2019, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.
Fiecare elev prezent a fost felicitat de către directorul tehnic al societăţii şi i-a fost înmânată o diplomă şi un caiet personalizate cu desenele premiate şi un pix cu sigla societăţii.
Anul 2014 a fost anul în care OTL a organizat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Județean Bihor, primul concurs de desene, iar desenele elevilor premiaţi la acest concurs s-au materializat într-un autocolant cu care a fost decorat un tramvai, primul. În anul următor, a venit rândul unui autobuz, ca în 2016 să fie decorat un al doilea tramvai. În ultimii doi ani, la fel ca şi în acest an, s-au decorat autobuze. Sunt șase ani de tradiţie în care două tramvaie şi patru autobuze ale societăţii circulă în Oradea purtând pe ele picturi ale elevilor orădeni premiați în cadrul concursurilor organizate de O.T.L.
Așadar, în șase ani, șase mijloace de transport au devenit adevărate expoziţii mobile de pictură, ține să precizeze doamna soc. Carmen Tocuț, responsabil Relaţii cu publicul.

Trimite email

luni, 19 august 2019