Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prietenie fără diferențe

Sportivii din cadrul L.P.S. „Bihorul” și elevii C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd

Prietenie fără diferențe

Miercuri 29.05.2019, la sediul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul" (director, prof. dr. Dan Matei), elevii s-au revăzut cu cei ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1, Tileagd, structură a Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Orizont" (director, prof. dr. Angela Marușca), în cadrul activității „Antrenamente demonstrative", din cadrul proiectului educativ S.N.A.C. „Prietenie fără diferențe. Ediția a V-a".

Scopul acesteia a fost ca școlarii din cadrul celor două instituții să socializeze, să se cunoască și să interacționeze prin intermediul antrenamentelor coordonate de cei doi antrenori, prof. Fărcuț Florina și Olah Robert.
Obiectivul propus a fost conștientizarea stilului de viață sănătos prin sport.
Participanții s-au bucurat de această inițiativă implicându-se activ în toate jocurile organizate. Tot împreună au realizat în cadrul atelierului artistic, felicitări pentru absolvenții clasei a XII-a. A urmat vizitarea bazei sportive a gazdelor, de care musafirii au rămas foarte plăcut impresionați.
Luându-și rămas bun de la prieteni, elevii cu cerințe educative speciale au vizitat apoi Grădina Zoologică, în care au putut admira fauna diversă, s-au jucat în locurile special amenajate și au mâncat înghețată.
Activitatea a fost condusă și sponsorizată de prof. consilier școlar Crina Crețu, coordonatorul proiectului (L.P.S. „Bihorul") și prof. psihopedagog Alin Crețu (C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd), după cum am aflat de la domnul prof. psihopedagog Alin Crețu.
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Prietenie fără diferențe.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019