Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sfârșit de an școlar!

La Colegiul Național ,,Teodor Neș” din Salonta

Sfârșit de an școlar!

Cu siguranță, vacanța mare este mult așteptată de către toți elevii. Dar parcă, dintre toți, cei mai fericiți de sosirea acestui moment, sunt cei mai mici învățăcei.

Mai întâi primarii!
Ca o adevărată sărbătoare a recoltei de rezultate la învățătură, festivitatea de încheiere a cursurilor anului școlar, la ciclul primar, desfășurată pe str. Ion Creangă, a fost binecuvântată de bunul Dumnezeu, cu un soare blând și prietenos.
Într-un careu viu colorat, împodobit de costume minunate și baloane multicolore, muzică, dans și emoție elevii ciclului primar, de la colegiul nostru, au închis azi caietele și cărțile, pentru o vară întreagă!
Festivitatea a fost condusă de către domnul director adjunct prof. Vasile Haș, alături de dânsul, la prezidiu, aflându-se și domnul director prof. Vasile Trăncău și doamna director adjunct prof. Alina Mitran.
Clasele de elevi, însoțite de către doamnele învățătoare, au ascultat mesajele de felicitare din partea conducerii școlii, fiind răsplătiți cu aplauze de către mulțimea de părinți și bunici. Nu au lipsit momentele artistice, perechi de dansatori de la clubul de dans sportiv Arny Dance precum și o echipă de dansuri populare, încântând publicul cu măiestria lor.
Un moment emoționant al activității a fost aprecierea muncii doamnei învățătoare Felicia Gruia, care a condus ultima serie de elevi, urmând să înceapă o binemeritată etapă din viață - pensionarea. Cu această ocazie îi urăm, încă o dată, multă sănătate!
După festivitate, clasele au prezentat, în sălile lor, serbări de sfârșit de an școlar.
A doua zi, gimnaziștii și liceenii
A doua zi, în 14 iunie 2019, clopoțelul a sunat pentru ultima oară, în acest an școlar.
Elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a au cules, ca și ceilalți colegi absolvenți, roadele muncii la învățătură, fiind premiați, în ordinea claselor, de către domnii diriginți.
Diplome de merit s-au acordat: echipei de baschet a școlii pentru medalia de argint la Gimnaziada 2019 - antrenori Cristina și Vlad Simina, echipei de elevi participanți la Concursul Național Catehetic ,,Hristos: Sufletul satului meu" - coordonator prof. Gabriela Buda, corului școlii - participarea la Olimpiada națională corală, locul III la etapa județeană - dirijor prof. Judit Nagy.
La festivitatea, condusă de doamna director adjunct prof. Alina Mitran, au participat, ca și invitați, cei trei preoți ortodocși din oraș, Ionel Chira, Mircea Vinter și Ciprian Matei precum și domnul Sebastian Silaghi, președintele clubului de box Basti Box Salonta, care au premiat mai mulți copii, pentru rezultatele obținute.
Vacanță plăcută tuturor!
Cristian Butcă

Trimite email

luni, 10 august 2020