Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Zumba dance la Grădinița ,,Toldi” din Salonta

Sănătate, sport și voie bună

Zumba dance la Grădinița ,,Toldi” din Salonta

În ultima săptămână a acestui an școlar s-a organizat la Grădinița cu Program Prelungit ,,Toldi" din Salonta, în cadrul proiectului educativ ,,Sănătate, sport și voie bună", o zi de Zumba dance.

Intenția acestui proiect era de a face cunoscut cât mai multe forme de mișcare / sport.
 Ziua de miercuri am intitulat-o Zumba dance, iar organizarea s-a făcut cu ajutorul d-nei director  Butca Carla Lia; pentru coregrafie dorim să-i mulțumim d-nei educatoare Rodica Igna.
Putem spune că acest proiect educativ a fost primit cu mare interes de preșcolarii noștri. Fiecare activitate a adus un plus de cunoștințe, priceperi și deprinderi în viața celor mici.
Prin intermediul presei, în calitate de coordonator de proiect, doamna ed. Szakács Beáta ține să mulțumească acelor oameni care au răspuns pozitiv chemării lansate și care au făcut posibilă desfășurarea proiectului: doamnei dr. Szász Marcella, doamnei Kiri Evelin, vicepreședinte al Asociației Infinity Dance, domnului Silaghi Sebastian, președinte al Clubului Sportiv Basti Box Salonta și nu în ultimul rând doamnei educatoare Igna Rodica.
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Zumba dance la Grădinița ,,Toldi" din Salonta.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 5 aprilie 2020